Sistem Pengurusan Perniagaan Bersepadu

EBOSS - BUKAN SEKADAR SISTEM PERAKAUNAN

EBOSS adalah sistem pengurusan bersepadu untuk anda menguruskan Kewangan, Sumber Manusia, Inventori dan Pengurusan Pelanggan secara Online. Dengan sistem online semua laporan dapat di akses Realtime dan Operasi Syarikat dapat dibuat dimana saja anda berada.

Dengan berkonsepkan teknologi Pengkomputeran Awan, Kami menyediakan sebuah Sistem Bersepadu Kelas Pertama bagi menguruskan syarikat perniagaan dan organisasi anda pada harga Mampu milik dengan harga promosi dari RM300 Sebulan sahaja. Kenapa EBOSS?

calculate-investment-performance-expectations


Pantau Prestasi Jualan dan Kewangan setiap masa!

Dengan EBOSS anda dapat memantau Prestasi Jualan dan Kewangan anda pada setiap masa. Semua laporan adalah Online dan Realtime. Sistem ini telah direkacipta untuk memboleh sesiapa sahaja takpa pengetahuan Akaun untuk menguruskan akaun syarikat dengan lengkap. EBOSS juga di lengkapi dengan ciri-ciri sistem Perakaunan GST.


Pengurusan Kelas Pertama Sumber Manusia

EBOSS menitik beratkan semua pekerja mempunyai ID dan akses sendiri ke dalam sistem bagi menjalankan tugasan. Aplikasi  EBOSS membolehkan semua urusan Gaji, Tuntutan, Cuti dibuat terus secara online.  EBOSS juga diintegrasikan dengan Sistem Kehadiran biomatrik Cap Jari  online membolehkan laporan terus dijanakan secara automatik.

world class asis3-02-02

handshake

Pelanggan dan Pemasaran adalah Penting!

Aplikasi CRM EBOSS diintegrasikan dengan SMS dan EMAIL bagi membolehkan anda berhuhung dengan mudah dan cepat dengan pelanggan-pelanggan anda. Sebarang promosi atau produk baru dapat di "Blast" terus kepada pelanggan. Ucapan-ucapan pada hari kebesaran juga dapat di hantar sebagai tanda ingatan.

Keselamatan Data dan Backup

EBOSS menggunakan teknologi Pengkomputeran Awan di Data Centre terbaik di Malaysia. Ia  dilengkapi dengan tahap keselamatan yang memenuhi piawaian antarabangsa. EBOSS juga dilengkapi sistem FIREWALL disamping BACKUP data berterusan yang dibuat pada setiap hari. Kami juga menyediakan penyelesaian Dedicated Server pada mereka yang memerlukan fasilini ini.

three laptops with a world map connected to the blue 3D word BACKUP

MODUL DAN CIRI-CIRI

Kewangan dan Perakaunan
Sistem Perakaunan lengkap dengan ciri-ciri GST. Mempunyai semua fungsi lengkap Perakaunan, seperti kunci kira-kira, penyata untung rugi, penyesuaian bank dan lain-lain. Diintegasikan SMS dan Email membolehkan Invoice, Penyata, Tunggakan terus dihantar ke pelanggan.

Sumber Manusia
Sistem Pengurusan Sumber Manusia. Menguruskan Profil Pekerja, Pengurusan Gaji, Slip Gaji, Claim secara Online, Pengurusan Cuti, Sistem Kedatangan Biomatri, Rekod Latihan, Sistem Peringatan Tarikh tamat. Sistem lengkap dengan Jadual KWSP, SOCSO dan Borang EA

Pengurusan Pelanggan
Sistem Pengurusan Profil Pelanggan. Pelanggan boleh terus kempen secara Email dan SMS untuk sebarang promosi atau produk baru. Alert dapat dihantar pada hari-hari tertentu bagi memasti pelangan terus mengingati kita.

Kolaborasi Dan Komunikasi
Sistem Komunikasi dalaman membolehkan sebarang Memo dan Pemberitahuan dibuat secara online untuk semua staf dalaman. Pemberitahuan Event Kalendar dan Reminder dibuat disamping komunikasi dalaman antara cawangan.

Aset dan Inventori
Sistem Pengrekodan Aset. Memantau Pergerakan Aset mudah alih, Rekod dan laporan maintenance Aset. Sistem Rekod Masuk Inventori, Status Inventori terkini di cawangan mahupun HQ.

Dashboard dan Laporan
Pelbagai laporan grafikal dan statistikal secara online dan Realtime status operasi perniagaan membolehkan penilaian dan tindakan dibuat dengan cepat tanpa perlu menunggu laporan dari pegawai anda.

Pakej Dan Harga

Pakej EBOSS Premium Accounting Dedicated
Kewangan / Finance Ya Ya Ya
Sumber Manusia / Human Resource Ya - Ya
Hubungan Pelanggan / CRM Ya - Ya
Latihan Percuma Ya Ya Ya
Sokongan 365 Ya Ya Ya
Penaiktarafan Percuma Ya Ya Ya
Customization - - Ya
Limited License 50 Staff,500MB 5 Users 50 Staff,1GB
Harga / Bulan RM450 RM300 Dari RM3000
Tambahan Lesen (Staf/Cawangan) / Bulan RM100 N/A RM500
Tambahan Modul (Inventori) / Bulan RM100 N/A RM500
Pengubahsuaian (Man/Days) N/A N/A RFQ
Dedicated Server N/A N/A RFQ

 

Terma Pembayaran :
- Harga Termasuk GST
- Minimum Bayaran 6 Bulan
- Bayaran 12 bulan (Diskaun 1 bulan)

Aktiviti dan Program

 • Latihan pengendalian Sistem ASIS bersama Maahad Al Abbasiah Sungkai, Perak

  Read more

 • Perbincangan bersama ahli jawatankuasa Sekolah Sri Bestari

  Read more

 • ITEX'14 Conference

  Read more

 • Latihan pengendalian Sistem ASIS bersama Sekolah Islam Integrasi Tahfiz As Syakirin

  Read more

 • Latihan pengendalian Sistem ASIS bersama Pondok Moden Al Abaqirah

  Read more

 • Latihan pengendalian Sistem EBOSS bersama Sekolah Sri Utama

  Read more

 • Tandatangan kontrak kerjasama bersama Sekolah Sri Bestari

  Read more

 • Latihan pengendalian Sistem ASIS bersama Sekolah Sri Bestari

  Read more

 • Latihan pengendalian Sistem ASIS bersama Sekolah Sri Bestari

  Read more

 • Seminar Kepentingan ICT dalam Memperkasakan Pendidikan Islam di Hotel Grand Bluewave dengan kerjasama Maahad Tahfiz Al-Quran Wal-Qiraat ADDIN

  Read more

 • Seminar Kepentingan ICT dalam Memperkasakan Pendidikan Islam di Pejabat Pendidikan Agama Daerah Batu Pahat, Johor

  Read more

 • Seminar Kepentingan ICT dalam Memperkasakan Pendidikan Islam dan Perasmian ASIS di Sekolah Rendah Agama Islam Seksyen 19 Shah Alam

  Read more